Kremet pastasalat med ørret
30. juni 2020
Kremet pasta er veldig godt som lunsj, litt godt brød til hører med. Passer også godt som middag på varme sommerdager.
Ørret kan byttes med laks
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 250 g ørretfilet, skinn og benfri
- 200 g pastaskruer
- 3 stilker vårløk
- 1/2 brokkoli
- 1 liten grønn paprika
- 1,5 dl creme fraiche
- 2-3 ts sitronsaft
- Salt og pepper
Del fisken i terninger og stek dem, krydre med salt og pepper. Avkjøles helt
Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøles helt
Del brokkoli i buketter og gi dem et raskt oppkok. Avkjøles helt
Finsnitt vårløk og paprika.
Ha alt i en bolle. Rør sammen creme fraiche og sitron og hell over, bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.
Blir best om den får stå litt i kjøleskapet og trekke smak.
Holdbar 2-3 dager i kjøleskapet
Forrige
Mint og sjokoladeis
Nyere