Annet,  Frokost/lunsj,  Middag

Ovnsomelett med pølse og sopp

En god måte å bruke rester på er å lage omelett. Det meste kan brukes så her er det bare å bruke det man har. Jeg har brukt grillpølser men røkte kjøttpølser er også et godt alternativ.

3-4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 300 g pølse
  • 150 g sjampinjong
  • 200 g kokte poteter
  • 2 stilker vårløk
  • 6 egg
  • 1 dl fløte
  • 1 dl creme fraiche
  • Salt
  • 100 g revet eller skivet ost

Smør ei ildfast form på ca 25×25

Del sjampinjong i halve skiver og pølse i biter. Stek dette til sjampinjongen er stekt og ha det over i den ildfaste forma.

Skrell potetene og del i biter. Finsnitt vårløk. Fordel dette over pølsene.

Pisk sammen egg, fløte og creme fraiche og smak til med salt. Helles over i den ildfaste forma. Ha ost på toppen.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet.

Salat og brød er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *