Kyllingburger med coleslaw
12. mai 2020
Det trenger ikke være helg for å nyte en skikkelig digg burger, godt midt i uka også det. Alt kan lages på forhånd og det gjør middagen rask å lage.
4 burgere
INGREDIENSER
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 egg
- 1/2 dl griljermel
- Salt og pepper
- 3 ss finhakket persille
- 50 g revet ost
Bland alt godt sammen. Form til 4 burgere, stek dem raskt på begge sider i ei stekepanne. Etterstekes i ovn på 200 grader i ca 10 minutter
COLESLAW
- 150 g nykål eller hodekål
- 1 liten gulrot
- 6 ss majones
- 2 ts dijonsennep
- 1 ts honning
- 1 ts sitronsaft
- Pepper
Skrell gulrot og rasp den på den grove siden av et rivjern. Finsnitt kål. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland sammen.
ENKEL BBQ-SAUS
- 1 dl ketchup
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss kaffe
- Tabasco
Rør sammen og smak til med tabasco
I tillegg trengs hamburgerbrød og ønsker du å bake dem selv finnes det ei god oppskrift på det her: hamburgerbrod
Forrige
Kanelsnurrer
Nyere