Dessert

Brødpudding med bringebær og sjokolade

Med litt tørt brød, boller eller julekake kan man lage denne supergode desserten. Serveres varm eller kald med vaniljesaus eller rød saus.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 tykke skiver loff
  • 2 dl melk
  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts kanel

Del loffskivene i store biter. Pisk sammen resten av ingrediensene og legg loffen oppi. La det ligge å trekke til loffen er gjennomtrukket av væska. Løft loffbitene ut og legg det i ei smurt ildfast form.

  • 100 g bringebær
  • 50 g mørk sjokolade – grovhakket
  • Mandelskiver eller hakkede mandler

Fordel bringebær og sjokolade innimellom og oppå loffbitene. Strø på mandelskiver. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *