Frokost/lunsj

Kylling og fetasalat med sennepsdressing

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 ss sesamfrø
  • 200 g fetaost
  • 3 kokte egg
  • 2 kyllingfileter
  • 1/2 pk trippelsalat
  • 25 g purre
  • 1/2 grønn paprika
  • 10 cherrytomater

Rist sesamfrø i ei tørr stekepanne til de er gylne. Rør ofte så de ikke blir brent. Ha de i en liten bolle og avkjøl helt. Del fetaost i terninger og bland sammen med sesamfrøene.

Stek kyllingfiletene, krydre med salt og pepper. Avkjøl helt og del i skiver eller terninger.

Riv salaten i mindre biter, finhakk purre, del paprika i mindre biter, del tomatene i to og del eggene i båter. Legg alt i en bolle sammen med fetaost og kylling.

DRESSING

  • 1 ss Dijon
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 ss vann

Ha alt i en bolle og rør det godt sammen.

Ringle dressingen over salaten eller server den ved siden av

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *