Baking,  Kaker

Muffins med epletopping

12 stk

INGREDIENSER

  • 2 egg
  • 100 g hvitt sukker
  • 50 g brunt sukker
  • 50 g smør
  • 1 dl melk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 200 g hvetemel

Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt de tørre ingrediensene og vend dette forsiktig inn vekselvis med melk og smør. Fordel røra i muffinsformer.

TOPPING

  • 1 eple
  • 1/2 ss smør
  • 1/2 ss brunt sukker
  • 1/2 ts kanel

Ta ut kjernehuset av eplet og del det i små biter. Ha det i ei stekepanne sammen med resten og la de surre til eplene er mykt. Fordel det over deigen i muffinsformene, strø gjerne på litt perlesukker.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *