Dessert,  Frokost/lunsj

Pletter med kesam og lime

Pletter er perfekte til frokost men passer også veldig godt som dessert. Lime gir en ekstra god smak. Server gjerne med bær eller frukt til.

14 stk

INGREDIENSER

  • 1 beger kesam (3 dl)
  • 2 egg
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • Skall og saft av 1 lime
  • 3 ss sukker
  • 1,5 dl hvetemel

Riv skallet på limen med et zestjern eller lignende, bruk kun det grønne av skallet, og klem ut saften. Visp alle ingrediensene godt sammen og la røra svelle 30 minutter.

Stekes gylne i litt smør i ei stekepanne. Jeg bruker 2 ss røre per stk og får da 14 stk. Bruk litt under middels varme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *