Fisk,  Middag

Pannestekt torsk med purreløksaus

En rask og god hverdagsmiddag

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 250 g torskefilet

Stekes i smør i ei stekepanne, ca 3 minutter på hver side eller til fisken såvidt er gjennomstekt. Krydres med salt og pepper

SAUS

  • 1/2 purre
  • 1 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2,5 dl melk
  • 1/2 terning fiskebuljong
  • Eventuelt salt og pepper

Finsnitt purre. Smelt smøret i en kjele og ha i purren, freses til purren er myk. Rør inn hvetemelet og spe med melk. Tilsett buljong og la det småkoke noen minutter så sausen tykner. Smak til om det trengs krydder.

Kokte poteter og grønnsaker er godt til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *