Fugl,  Middag

Kyllingkarbonader med coleslaw

En enkel og god middag.

3-4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 egg
  • 1 fedd hvitløk – finhakket eller presset
  • Salt og pepper
  • 1 ts chili grovmalt (krydder)
  • 5 ss griljermel

Blandes sammen og formes til 5 karbonader. Stekes raskt i panna på begge sider. Legg karbonadene på et stekebrett med alu.folie og stek på 200 grader i ca 10 minutter.

COLESLAW

  • 200 g finsnittet hodekål, nykål eller salat
  • 1 gulrot – raspet på den grove siden
  • 6 ss majones
  • 2 ts Dijon
  • 2 ts flytende honning
  • Pepper

Blandes sammen. Smak til med pepper

Her har jeg brukt søtpotet fries men stekte, kokte eller pommes frites passer også supert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *