Baking,  Småkaker og kjeks

Sjokoladecookies

Sprø utapå og seige inni med masse sjokoladesmak. Kan det bli bedre

Antallet man får avhenger av hvor store de lages. Jeg lager dem med ei spiseskje og får da 24 stk, men lag dem gjerne større.

INGREDIENSER

  • 100 g romtemperert smør
  • 100 g hvitt sukker
  • 50 g brunt sukker
  • 1 egg
  • 2 ts vaniljesukker
  • 25 g kakao
  • 1/2 ts bakepulver
  • 125 g hvetemel

Pisk smør og sukker til en kremete konsistens, rør inn egget. Vend inn resten. Sett topper på et stekebrett med bakepapir, bruk god avstand de flyter noe ut. Stekes midt i ovnen på 190 grader i ca 10 minutter, de skal fortsatt være ganske myke i midten. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *