Pulled chicken i pita
Å lage pulled kylling er egentlig en tidkrevende prosess, men jeg syns resultatet blir like bra om man bare steker kyllingfileter i panna. Og med rask tilberedning står middagen på bordet på kort tid.
Nok til 4 pitabrød
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
Enkel bbq saus:
- 1 dl ketchup
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss kaffe
- Tabasco
Rør sammen ketchup, brunt sukker og kaffe. Smak til med tabasco. Sett til side.
Kyllingfiletene gjennomstekes på medium varme i ei stekepanne. Krydre med salt og pepper.
Løft kyllingfiletene ut at panna og riv kjøttet fra hverandre ved hjelp av 2 gafler. Ha kjøttet tilbake i panna og hell over bbq sausen. Rør sammen og la alt bli varmt.
Salat:
- 2 hjertesalater
- 5-6 ss naturell yoghurt
- 1 ts flytende honning
- Pepper
Finsnitt hjertesalat og bland inn yoghurt og honning. Smak til med pepper.
Lag et snitt i pitabrødet og ha i salat og kylling. Litt finsnittet rødløk og noen tomatskiver er godt til.
Ønsker du å lage pitabrød selv finnes det oppskrift her