Frokost/lunsj

Smørbrød med eggerøre og røkt laks

Et skikkelig smørbrød som er raskt å lage. Passer like godt til vennelunsjen som til kveldskosen.

4 smørbrød

INGREDIENSER

  • 4 egg
  • 1/2 dl melk
  • Salt
  • 1 ss finhakket gressløk

Vispes godt sammen. Smelt ei teskje med smør i ei stekepanne og hell blandingen oppi, bruk høy varme. Bruk en slikkepott og trekk røra inn mot midten etterhvert som det stivner.

Eggerøra fortsetter å stivne etter den er tatt av varmen så ta den av mens den fortsatt er litt fuktig. Ha det på en tallerken og avkjøl litt.

INGREDIENSER

  • 4 skiver brød
  • Smør
  • Salat
  • 4 skiver røkt laks eller ørret

Smør brødskivene med smør og legg på litt salat. Fordel eggerøra og laksen på skivene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *