Salat med tunfisk
7. januar 2020
Salat er enkelt og godt til både lunsj og middag.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 boks hvite bønner
- 1 boks tunfisk i vann eller olje
- Salatblader
- 3 kokte egg
- 1/2 liten rødløk
- 1/2 avokado
- 6-8 jordbær
Skyll bønnene. Del eggene i to. Finsnitt rødløk. Del avokado i skiver og jordbær i to.
Jeg har brukt en god neve feldsalat per porsjon, men bruk den salaten du foretrekker selv.
Legg opp alt i en bolle eller fordel det i to skåler.
DRESSING
- 2 ss majones
- 4 ss rømme
- 1 ts dijonsennep
- 1 ts kapers
- 3 ss hakket dill
- Salt og hvit pepper
Rør det sammen og smak til med salt og hvit pepper.
Brød er god ved siden av. F.eks dette
Forrige
Thousand Island
Nyere