Kjøtt,  Middag,  Pasta

Lasagne

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig
  • 1/2 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 boks tomater (ca 400 g)
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 dl vann
  • 1 buljongterning
  • 1 ts oregano
  • Sukker, salt og pepper

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek dette sammen med kjøttdeig. Tilsett tomatpuré og oregano, la det surre 1 minutt. Tilsett tomater, vann og buljongterning og la det koke ca 30 minutter til det tykner. Smak til med sukker, salt og pepper.

Ostesaus:

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • 200 g revet ost
  • Salt og pepper

Smelt smøret og rør inn melet, spe med melk til en tykk saus. Rør inn ost og smak til med salt og pepper.

I tillegg trengs 100 g revet ost til toppen og ca 9 lasagneplater

Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i ei ildfast form. Topp med revet ost.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter.

Brød og salat er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *