Gratinert falukorv
27. november 2019
En knallgod hverdagsmiddag. Salat og brød er godt til.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 boks tomater (ca 400 g)
- 1 ss tomatpuré
- 2 dl vann + 1 buljongterning
- 1-2 ts oregano
- Salt og pepper
- 200 g falukorv
- 200 g pastaskruer
- Revet ost
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.
Skrell og finhakk løk og hvitløk, stek dette mykt. Tilsett tomater, tomatpuré, vann, buljong og oregano. La dette småkoke 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg den kokte pastaen i ei ildfast form, skjær falukorv i skiver og legg oppå. Hell over tomatsaus og strø på revet ost.
Stekes midt i ovn på 200 grader ca 20 minutter.
Forrige
Vepsebol med hvit sjokolade
Nyere