Jul,  Søtt og godt

Risboller med hvit sjokolade

Disse er kjempepopulære her i huset, rekker nesten ikke å stivne før det er tomt.

Jeg har brukt muffinsformer men de kan settes rett på et bakepapir hvis det er ønskelig.

15-20 stk

INGREDIENSER

  • 1 dl fløte
  • 50 g smør
  • 2 ts vaniljesukker
  • 200 g hvit sjokolade
  • 1 liter puffet ris
  • Kanel

Hakk sjokoladen.

Ha fløte, smør i terninger og vaniljesukker i en stor kjele og varm opp til smøret er smeltet. Ta kjelen av plata og tilsett sjokoladen og rør til den har smeltet helt. Rør inn puffet ris. Fordel blandingen i muffinsformer og dryss på litt kanel på toppen. Settes kjølig til de har stivnet.

Oppbevares i kjøleskap. Kan fryses.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *