Fugl,  Middag

Kyllinggryte

Gryter er alltid godt syns jeg. Lettvint å lage mat når alt er i en kjele. Denne er i tillegg rask å lage og det passer jo bra i en hektisk hverdag.

3-4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 1 løk
  • 300 g grønnsaker
  • 5 dl kyllingkraft eller buljong
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 2 ss tomatpure
  • 4 ts maisenna
  • Salt og pepper

Både ferske og frosne grønnsaker kan brukes. Ferske skrelles og deles i biter

Del kylling og løk i mindre biter og stek dette godt i ei stekepanne. Ha det over i en kjele.

Ha grønnsaker og kraft i kjelen, kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre. Rør inn creme fraiche og tomatpure. Rør maisenna ut i litt vann og ha i, kok opp og la det småkoke til det tykner. Smak til med salt og pepper.

Ris eller potetmos er godt til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *