Enkel oreodessert
29. september 2019
Rask og god dessert som kan spises med en gang.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 pk oreokjeks
- 2,5 dl vaniljekrem
- 1 dl fløte
- 100 g melkesjokolade
- 1 pk philadelphia (200 g)
- 3 ss melis
- Sjokoladesaus
Legg til side 2 kjeks, hakk resten.
Smelt sjokoladen og avkjøl den. Pisk fløten til krem og pisk inn vaniljekrem. Pisk inn avkjølt sjokolade.
Rør melis og philadelphia sammen.
Legg halvparten av kjeksen i 4 dessertskåler og fordel sjokoladekremen over. Legg på resten av kjeksen og fordel philadelphia over. Del de 2 oreokjeksene i to og pynt med en halv kjeks på hver. Ringle over litt sjokoladesaus.
Bør spises med en gang da kjeksen blir myk av å stå.
Forrige
Langtidsstekt ribbe
Nyere