Kjøttdeiggryte
17. september 2019
3 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g kjøttdeig
- 1 løk
- 100 g sopp
- 4 dl vann
- 1 buljongterning
- 1 dl fløte
- 3 ss creme fraiche
- 2 ss tomatpure
- Maisenna
Del løk og sopp i biter. Stek kjøttdeig, løk og sopp og ha det over i ei gryte. Kok ut panna med litt av vannet og hell i gryta. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke noen minutter. Jevn gryta med litt maisenna rørt ut i vann. Smak til med salt og pepper.
Potetmos eller ris og salat eller kokte grønnsaker er godt til.
Potetmos: skrell og del 6 store poteter i mindre biter. Kok de møre i vann. Hell av vannet og mos potetene. Rør inn 2 ss smør og spe med melk eller fløte til en tykk mos. Smak til med salt og hvit pepper.
Forrige
Hvetetortillas
Nyere