Torskepanne
5. september 2019
En enkel og god hverdagsmiddag.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 1/2 pk bacon
- 250 g torskefilet
- 1 gulrot
- 1/2 løk
- 1/4 brokkoli
- 1,5 dl vann
- 1,5 dl fløte
- 1 buljongterning (fisk)
- 1 ts maisenna
Stek bacon og legg det til side, blir det mye fett i panna så tøm ut litt.
Skrell gulrot og del i tynne skiver. Skrell og hakk løk, del brokkoli i små buketter. Ha grønnsakene i panna og stek noen minutter, de skal såvidt begynne å bli myke. Skyv grønnsakene til sidene og legg fisken i, stek til den begynner å bli gyllen på den ene siden.
Rør sammen vann, fløte, buljong og maisenna. Snu fisken og hell fløteblandingen oppi. La det småkoke til fisken er ferdig. Smak eventuelt til med salt og pepper. Del det stekte baconet i biter og strø over rett før servering.
Serveres med kokte poteter eller ris
Forrige
Oreokake
Nyere