Baking,  Jul,  Småkaker og kjeks

Krumkaker

Ca 30 stk

INGREDIENSER

  • 3 egg
  • Sukker
  • Smør
  • Hvetemel
  • 6 ss kaldt vann

Vei eggene med skallet på. Vei opp samme mengde med sukker, smør og hvetemel.

Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn hvetemel og avkjølt smør. Rør inn kaldt vann.

Stekes i krumkakejern, bruk ca 1 ss per kake. Rulles med en gang de kommer ut av jernet. Har du ikke krumkakeruller bruk skaftet på ei sleiv.

TIPS: røra tykner litt av å stå, rør da inn 2-3 ss kaldt vann og kakene blir tynnere.

Oppbevares i en tett kakeboks av metall på et kjølig rom. Holdbare i flere uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *