Biff à la Lindstrøm
10. august 2019
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 1 egg
- 2 ss finhakket løk
- 3 ss finhakkede rødbeter (syltede)
- 1 ss kapers
- 1 ss finhakket sylteagurk
- 1 ss rødbetlake
- 1 kokt kald potet
Skrell poteten og mos den med en gaffel
Bland alt godt sammen. Del i 4 og form til karbonader. Stekes i smør i ei stekepanne, 3-4 minutter på hver side.
Soppsaus, pommes frites og rødbeter er godt til.
ENKEL SOPPSAUS
- 200 g sopp
- 1/2 løk
- 2 dl fløte
- 2 ss creme fraiche
- 1 håndfull hakket persille
- Salt og pepper
Finsnitt løk og del sopp i skiver. Stek dette i ei panne til løk og sopp er gyllent. Hell i fløte og la det småkoke i 2-3 minutter. Rør inn creme fraiche og smak til med salt og pepper. Tilsett persille rett før servering.
Forrige
Havrebrød
Nyere